Vil han mig eller ej?

Spørgsmål

Fold ud

Hej…

Jeg er lige kommet ud fra et forhold for snart 2 uger siden. Det var ham, der gjorde det forbi, da han ikke følte han kunne klarer sig selv, og gerne vil være lidt for sig selv. Jeg spurgte ham, om der var en anden grund, men det benægter han. Han giver samtidig også udtryk for, at han stadig er glad for mig og ikke har lyst til andre. Jeg er også han bedste veninde, forklarer han.

Anyway, vores forhold har altid kørt op og ned, sådan rigtig meget i de 3½ år vi har set hinanden. Så var vi sammen, så var vi ikke ect.

Jeg har også altid været den, der tog kontakt til ham, når vi ikke var kærester, bare fordi jeg savnede ham helt ekstremt. Jeg har aldrig følt sådan for nogen før.

Men her sidste søndag, var det som om der skete noget i mig. Jeg besluttede mig for ikke at kontakte ham – jeg følte han skulle mærke hvad han havde mistet, og pludselig var det ham, som tog kontakt til mig.. Vel og mærke kun 5 timer efter jeg flyttede fra ham. Nu skulle jeg pludselig sove hos ham og jeg formåede rent faktisk at sige nej, hvilket er rigtig stort for ham. Men hele sidste uge var det ham, som kontaktede mig, indtil det blev fredag og så intet. Det forvirrede mig og jeg endte så med at tage kontakt til ham, det har været i det små, da jeg ikke vil føle mig som en pestillens.

De her sidste 3 dage har vi så sovet sammen. Jeg har spurgt, hvor han så har takket nej – men hen ad aftenen har han ændret mening og så skrevet til mig. Det skal siges, at intet som sådan har ændret sig, andet end at vi selvfølgelig ikke bor sammen mere og først ser hinanden sent på aftenen. Men han kalder mig stadig skat, både over telefonen og når vi er sammen.. Samtidig siger han også: hvem ved måske finder vi sammen igen om 10 år. What??

Jeg er meget forvirret lige nu. Jeg er stadig super glad for ham, og prøver virkelig ikke at overtænke tingene, som jeg ellers plejer. Jeg har også gjort klart over for ham, at den dag han kysser/har sex med en anden, vil han miste mig for altid. Oveni det gav han mig også et sugemærke – hans undskyldning var, at han skulle varemærke mig, for jeg var stadig hans. Det er så her min kæde hopper af, han vil ikke være kærester, men han mener stadig jeg er hans? Vil han mig eller er det bare en måde at manipulerer med mig på?

Det skal siges; vores forhold har været præget af et misbrug til kokain fra hans side. Og det har gået meget op og ned for ham, samtidig har vi flere gange været gået fra hinanden, enten fordi jeg var irriterende, fordi jeg ikke gav ham plads, fordi han var mig utro – ja, listen har ingen ende næsten og jeg gider ikke det her ping pong mere.

Jeg vil gerne have ham i mit liv og være sammen med ham, men ikke hvis det kun er sjov og ballade fra hans side. Så hvad vil han?


Svar

Kære kvinde

Ja, hvad vil han?

Det spørger du om til sidst i dit brev.

Hvad mon du vil?

Ud fra dit brev får jeg indtryk af, at jeres forhold igennem meget lang tid har været præget af en del turbulens. misbrugsproblematik, utroskab og jeg gætter på en del skænderier og trusler om at ville afslutte forholdet hvis ikke….

At være i tvivl
Mange vil kunne nikke genkendende til, at man kan være i tvivl i et forhold. Især tidligt. Man har flere forskellige erfaringer med den samme person. Erfaringer af både at føle stor tryghed for senere at føle sig utryg. Man mærker at der både er områder hvor man fungere godt og områder hvor man fungerer mindre godt.

Jeg forstår dit brev sådan, at I har et turbulent forhold på den måde, at I bliver ved med både at have en vis tiltrækning på hinanden og også mærke vrede og sårethed og forurettethed på samme tid.

Nogle gang bliver det næsten til en dans, der ligesom ikke slutter eller finder ind i et mere roligt leje.

Det kan virke som om jeres parforhold på den måde bliver ved at være omgærdet af store følelser og store konflikter.

Nu er du så flyttet fra ham, og det virker som om, at I begge lige med det samme bliver i tvivl, og næsten tiltrukket af hinanden midt i denne fraflytning.

Hvad forventer du i et langvarigt forhold?
Jeg tænker det kan være vigtigt for dig at være ærlig over for dig selv, og overveje hvad det er du forventer i et forhold for at kunne blive lykkelig.

Du skriver at han vil/vil ikke.
At han har haft misbrugsproblemer.
At han har været dig utro.
Osv.

Det er jo fint og smukt i et forhold, at man kan tilgive og bære over med forskellige svigt. Men kan du blive ved? Kan du være i et forhold, hvor du gang på gang bliver svigtet og utryg?

Hvis du forventer stabilitet og troskab og at han er clean – er det så realistisk? Eller vil et forhold til ham, blive ved at være præget af ustabilitet og uro.

Hvis du til dette kan svare, at det kan du ikke leve med, så tror jeg at du må regne med, at der kommer en tid, hvor en del af dig er glad for din beslutning, mens en anden del af dig vil savne noget af ham. Savne noget af det gode og fine I havde i jeres forhold.

Hver gang du vender tilbage, vil det føles godt i starten, mens du relativt kort tid efter vil blive i tvivl om hans kærlighed igen. På et tidspunkt vil du nok få det bedst med at tage en kontant beslutning for at passe på dig selv.

Turbulente forhold
Når jeg bruger begrebet turbulente forhold, så mener jeg forhold, der er præget af hurtigt skiftende følelser. Forhold som er præget af mange svigt. Forhold som er præget af øjeblikke med tryghedsfølelser for kort efter at være præget af utryghed. Det er forhold, hvor der kan være misbrug, utroskab og mange skænderier samt måske vold. Det kan også være der er trusler om at blive forladt samtidig med denne trang til at besidde den anden. (han giver dig et sugemærke for at vise du er hans)

Pas på dig selv
Jeg håber du har nogle gode venner eller veninder, du kan læne dig op af. Det lyder til at være hårdt for dig at stå i, og jeg tænker, du må have god brug for nogle du kan støtte dig op af.

Venlig hilsen