Støj på linjen når vi har sex

Spørgsmål

Fold ud

Hej. Jeg er en kvinde på 54 år som har været skilt nogle år og nu dater jeg en mand og vi har kendt hinanden et par måneder. Det var egentlig ikke det helt store fra starten, men langsomt er jeg blevet ret så glad for ham og vil derfor rigtig gerne have hjælp til at komme over et problem.

Når vi har sex og jeg bliver ophidset og får orgasme så stønner og gisper og gir jeg mig åbenbart højlydt, så meget at det genere ham og hans lyst ind i mellem forsvinder på grund af ”min støj”

Jeg har prøvet at tænke over det og være mere stille, men det er ikke lykkedes mig, andet en gang, hvor jeg så til gengæld ikke fik noget som helst ud af det.

Vi har lavet sjov med ørepropper, men ikke prøvet det, for det virkede ret så u-sexet.

Jeg har også prøvet at sige at min lyd blot er fordi jeg nyder det og det han gør er så dejligt, men det har heller ikke lige hjulpet.

Er der noget jeg kan gøre, for jeg vil rigtig gerne prøve at have dette forhold til at fungere og ikke bare give op på grund af ”støj på linjen”

En anden ting er at han nyder når jeg giver ham oralsex men har ikke lyst til det samme for mig og har heller ikke været så god til at røre ved mig i den afdeling, men det tror jeg godt vi kan arbejde lidt mere på.

På forhånd tak for svar.

Mvh M


Svar

Kære M

Tak for din henvendelse. Jeg vil skrive nogle af de tanker og overvejelser ned, som jeg har fået, efter at have læst dit brev nogle gange.

Du skriver ”Er der noget jeg kan gøre, for jeg vil rigtig gerne prøve at have dette forhold til at fungere og ikke bare give op på grund af ”støj på linjen”

Umiddelbart synes jeg det lyder urimeligt, hvis den støj på linjen du taler om, kan blive årsagen til, at jeres forhold ikke kan vare ved eller fungerer, der må være flere elementer i forholdet der har betydning for det. Jeg vil komme ind på nogle af disse elementer.

 Sex
Sex og det intime kendskab man får til hinanden i kærlighedslivet, hænger sammen med relationen i parforholdet i øvrigt. Lige så vel, som man kan gå fejl af hinanden i hverdagen, kan man også gå fejl af hinanden i sengen. Sex er, for mig at se, kulminationen på et kærligt forhold, hvor man åbner sig intimt og følelsesmæssigt op for den anden, hvis tilliden og åbenheden over for hinanden ikke er helt afstemt, bliver den fælles seksualitet forstyrret af det, med andre ord kan det siges lidt populært ”god sex om lørdagen, starter om mandagen” forstået på den måde, at den kærlige relation er noget der bygges op og det tager noget tid.

 

Hvad kan du gøre?
Måden du formulerer dit problem på, får mig til at tænke, hvis du ikke er god nok i sengen, så mister du din kæreste? Det er da et stort pres at have hvilende på sig, men det er til gengæld heller ikke fair. Et godt sexliv er et fælles projekt og mulighederne for, at det lykkes at skabe det, øges gevaldigt, hvis der i parforholdet er tillid, overbærenhed, kendskab til hinanden, åbenhed, forståelse og andre kærlige kendetegn, alle disse værdier og egenskaber gødes og dyrkes uden for sengen.

 

Råd
Mit råd er, brug tid med hinanden, lær hinanden endnu bedre at kende, snak om personlige ting, spil lidt kostbar så han ikke bare kan få sex når det passer ham, det sidste vil muligvis skabe noget samarbejdsvillighed fra hans side; men ”at spille lidt kostbar” skal naturligvis bruge med omtanke.

I har været sammen i et par måneder, det lyder til, at det er gået stærkt? Jeg tænker det er vigtigt, at du har hele dig selv med i forholdet, her tænker jeg på at have god kontakt til dig selv, det kan følgende spørgsmål medvirke til:  hvad er vigtigt for dig? Hvad vil du kæmpe for?

Jeg håber du kan bruge mine overvejelser til noget, jeg vil ønske det bedste for dig og din kæreste.

Kærlig hilsen