Skal jeg tilgive eller droppe ham?

Spørgsmål

Fold ud

Jeg har nu været i et langt og kompliceret forhold længe. Min kæreste og jeg har haft en del problemer i forholdet, hvor vi begge har været en del af det. Jeg har aldrig selv rørt andre drenge, imens vi har været kærester, men han kyssede med en ny pige hver anden weekend ca., hvor jeg blev ved med at tilgive ham i starten af vores forhold. Vi holdte derefter en pause på godt 3 mdr. men kom sammen igen.

Vores forhold har aldrig været bedre, og jeg havde fået tilliden til ham igen. Derefter finder jeg ud af, at han har haft sex med en anden i fuldskab. Det skal lige siges, at alt, han har gjort, har været, imens han har drukket.

Jeg finder derefter så ud af, de havde sex, hvor jeg selvfølgelig bliver rigtig ked af det. Jeg elsker ham overalt på jorden, og jeg ved, at det er gengældt, eftersom han intet husker overhovedet. Vi har begge to altid haft følelsen af, at vi er meant to be og skal være sammen for evigt. Men problemet er, at jeg simpelthen er bange for, at jeg aldrig stopper med at være ked af det, hvis jeg fortsætter forholdet med ham. Det er det, jeg har allermest lyst til indeni. Men nogen gange bliver jeg i tvivl, om jeg bare er rigtig naiv i andres øjne, siden jeg bliver ved med at tilgive ham. Er det dumt eller skal jeg droppe ham? Vi har været sammen i 1 år og 6 måneder nu.

Svar

Kære dig!

Tak for dit indlæg og dine spørgsmål.

Det er en rigtig svær problematik, du beskriver. Det at du elsker din kæreste højt, samtidig med at det er rigtig svært at være i forholdet, fordi du har svært ved at stole på ham.

Du skriver, du er bange for, at du aldrig stopper med at være ked af det, hvis du fortsætter forholdet med ham. Den måde din kæreste er i jeres forhold. – At han flere gange har kysset og haft sex med andre, er slet ikke den måde du ønsker et forhold på. Jeg tror, du ønsker et forhold, hvor du er fuldstændig tryg og ved, at han kun kysser og har sex med dig.

Du har virkelig vist storhed ved at tilgive ham flere gange. Der er desværre ikke sammenhæng i det, din kæreste siger, og det han gør. Når han siger at han er ”meant to be” sammen med dig og samtidig drikker sig fuld og har sex med en anden. Så forstår jeg godt, du bliver ked af det, rigtig ked at det. Hans ord bliver meget tomme, når han ikke kan vise dig, at han elsker dig ved kun at kysse og have sex med dig.

Du har brug for en kæreste, som du kan stole på, som både siger, at han elsker dig og viser at han elsker dig.

Jeg synes ikke, du skal droppe ham, på grund af hvad andre tænker, lad dem tænke hvad de vil. Du kan overveje, om du skal droppe ham, fordi det er for hårdt for dig at være i et forhold, hvor du ikke er tryg og ikke kan stole på ham.

Jeg håber, du vil tage dig selv alvorlig og tage den beslutning, som er bedst for dig.

Kærlig hilsen