Bog: Radikal kærlighed

BOGANMELDELSE

Af Trine Ulnits Møller, lærer

”Det eneste, alle i virkeligheden gerne vil vide, er, hvordan man finder kærligheden, og beholder den i al evighed, amen. Vi leder alle sammen efter spor, så vi kan løse den største gåde af dem alle: Hvordan man bliver lykkelig.”

Bogen er skrevet for at give bibelsk vejledning omkring seksualitet og ægteskab, men den er bestemt læseværdig for alle; uanset civil status.

I sin bog Radikal kærlighed ønsker Nigel D. Pollock først og fremmest at sætte fokus på det altafgørende i at have Jesus på førstepladsen i sit liv. Vi kan hurtigt blive påvirket af den verden, vi lever i, og vi vender os derfor andre steder hen for at finde lykken.

Når vi kommer til at søge lykken i verden, bliver vi ofte skuffede. Forventer vi, at én anden person kan fuldende vores liv, så er dette forhold nærmest dømt til at mislykkes. Intet menneske kan fylde denne plads. Kun Jesu kærlighed kan.

Nigel D. Pollock tager fat på problemerne ud fra, at samfundet er blevet besat af sex. I vores kultur bliver sex fejlfremstillet, hvilket er med til at fordreje vores holdning og forventninger til sex. Han rydder op i myter og kommer med bud på, hvordan vi kan navigere bibeltro også inden for dette område.

I sidste del af bogen kastes der lys på de forskellige faser, vi befinder os i gennem livet. Der gives vejledning i, hvordan man kan gebærde sig både som single, venner, kærester, forlovede, ægtefolk og homoseksuel.

Fakta:

Titel: Radikal kærlighed

Forfatter: Nigel D. Pollock

Sider: 198