Bedre sex… og mere af det

BOGANMELDELSE

Af Bente Hansen, psykoterapeut og rådgiver på Parvis.dk

”Sex er som en tryg havn, hvor I kan nyde hinanden trods omgivelsernes pres. Med årene bliver det endnu mere vigtigt, og Jeres sexliv bliver et udtryk for, at I fortsat er i stand til at tage ansvar for Jeres ægteskab.”

Citat fra bogen

Det er en uendelig kompliceret og intim proces, som bliver sat i gang, når to elskende har sex. Bogen er en rig inspirationskilde hvis formål er, at vi må smage den velsignelse, Gud har lagt ind i sexlivet. Den går tæt på og indeholder bl.a. øvelser og detaljerede anvisninger, der beskriver, hvordan manden og kvinden bliver bedre elskere indenfor forskellige områder. Det hele er beskrevet på en meget nænsom og respektfuld måde.

Det er en håndbog, der ikke egner sig til at blive læst igennem fra ende til anden. Derimod egner den sig fint til at blive taget med på kæresteweekend, hvor de elskende kan sætte sig for at læse et afsnit eller kapitel, de sammen vil gå i dybden med.

Bogen giver også inspiration og hjælp i svære situationer; så som at have en syg/handicappet ægtefælle, at den ene i parret har været udsat for overgreb, er afhængig af porno, har været utro eller har homoseksuelle følelser o.a.

Forfatterens store faglige viden og terapeutiske erfaring, hans omsorg og kristne tro gennemsyrer bogen.

 

Fakta:

Titel: Bedre sex… og mere af det
Forfatter: Douglas E. Rosenau
Sider: 472
Bogen kan købes her