5 kærlighedssprog

Måske ved du, hvad dit kærlighedssprog er, fordi du har ét primært og tydeligt kærlighedssprog. Måske er i tvivl, om dit kærlighedssprog er det ene eller det andet. Dette kan skyldes, at du er flersproget indenfor kærlighedssprogene. Dvs. at du har et primært sprog, og et eller flere af de andre, der ligger tæt på det primære sprog

Test

Test dit kærlighedssprog, men tag ikke testen for mere end den er. Den er ret gennemskuelig og kan give det resultat man selv ønsker. Ønsker du at bestille bogen: ‘Kærlighedens 5 sprog’ kan du gøre det på www.kærlighedssprog.dk

De 5 kærlighedssprog er opfundet af Gary Chapman og hentet fra bogen “Kærlighedens 5 sprog“.

Om du har et tydeligt sprog eller du er flersproglig er ikke vigtig. Det vigtige er, at du bliver klar over dine sprog og kan fortælle det til din partner. Din partner kender det måske allerede, men fortæl det alligevel. Når I kender hinandens kærlighedssprog, er det lettere at fylde hinandens kærlighedsbeholder.

Hvordan kommer man så i gang med at tale hinandens kærlighedssprog? Det gælder først og fremmest om, at kende sit eget og partnerens kærlighedssprog og øve sig i at bruge dem.

Spekuler over hvad dit eget kærlighedssprog er, og hvad du tror din partners kærlighedssprog er. Herefter vil det være fint, hvis I drøfter jeres kærlighedssprog sammen.


Læs om kærlighedssprogene